4* HUNGUEST HOTEL BÉKE

Groepskuurreizen in samenwerking met Vita Sana Kuurreizen

1

HAJDÚSZOBOSZLÓ

Hajdúszoboszló bevindt zich in het noordoostelijke deel van Hongarije, 200 km van Budapest. Dankzij het geneeskrachtige water, staat de stad bekend als het “Mekka van de Reumawereld”. Het heilzame water wordt door de inwoners van deze stad ook wel “het vloeibare goud” genoemd. Jodium-, broom- en zoutwater dragen al 80 jaar lang bij aan de genezing van aandoeningen van het bewegingsapparaat zoals bij reumapatiënten.

Hajdúszoboszló kent een speciaal microklimaat met maar liefst 2000 zonuren per jaar. Het Hunguest Hotel Béke Wellness en Medicinal Spa is een uitstekende keuze voor uw verblijf in Hajdúszoboszló. Het hotel heeft zijn eigen medicinale water, zwembaden (met lift voor invaliden), doktoren, wellness- en behandelruimten. Alle belangrijke trekpleisters liggen in de buurt van het hotel. In de omgeving zijn verschillende restaurants, bars en winkeltjes.

GAAT U OOK MEE OP KUURREIS?

Ontdek net als andere reumapatiënten de voordelen van kuurreizen. Vraag vandaag nog uw subsidie aan en ga met korting mee op kuurreis.  

Prijzen voor de groepsreis in september/oktober 2018

Van 18 september t/m 2 oktober 2018 ( 2 weekse reis )

Van 18 september t/m 9 oktober2018 ( 3 weekse reis )

Prijzen

De prijzen voor de groepsreis in september/oktober 2018 zijn.

2 weekse reis + 30 behandelingen  € 1376,00   (bij deelname van min 10 pers. KMR begeleiding)

3 weekse reis + 45 behandelingen  € 1799,00  (bij deelname van min 10 pers. KMR begeleiding)

*bij deelname van min 10 pers. KMR begeleiding

Facaliteiten

Hotelverblijf in een standaard kamer op basis van halfpension, medisch onderzoek, het aantal geboekte behandelingen, onbeperkt gebruik van verschillende sauna’s, infrarood-en stoomkabine, jacuzzi, thermale bassins, binnen- en buitenbaden met verschillende temperaturen, gebruik van badjas, deelname aan groepsgymnastiek, fitness club, de transfer in Hongarije, alle belastingen, vliegticket naar Hongarije.

  • Deelname aan groepsgymnastiek
  • Fitness club
  • De transfer in Hongarije
  • Alle belastingen
  • Vliegticket naar Hongarije. 

Niet inbegrepen:

Upgrading van de kamers, optionele wellness programma’s: ontspannings- en beauty behandelingen, facultatieve programma’s.

Vervoer

Opstapplaats Eindhoven en aankomst Debrecen. Rechtstreeks transfer met bus naar 4* Hunguest Hotel Béke. Per (mini)bus wordt u van het vliegveld opgehaald en bent u in 20 minuten in Hajdúszoboszló.